Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Σε άπορους & αστέγους μέρος του πριμ των παικτών του Παναθηναϊκού

Το πριμ του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που αφορούσε την κατάκτηση του νταμπλ, μοίρασε στις 30 Απριλίου 2010 στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Νίκος Πατέρας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα στα γραφεία της εταιρείας του, παρόντος και του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη. Η παρουσία του δεν ήταν τυχαία, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποφάσισαν από κοινού να διαθέσουν 100.000 ευρώ για τους απόρους της πρωτεύουσας.

Από την πλευρά του ο κ. Κακλαμάνης, αφού ευχαρίστησε τους «πράσινους» για την κίνησή τους, δεσμεύτηκε ότι «...ως δημοτική αρχή θα συμβάλουμε τα μέγιστα για να ξεκινήσουν τα έργα στον Βοτανικό».


«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το νταμπλ και τα παιδιά ήρθαν εδώ για να υλοποιήσω την υπόσχεση που τους έδωσα για το πριμ. Οι παίκτες αποφάσισαν από κοινού να δώσουν 100.000 ευρώ στον δήμο Αθηναίων και για αυτό καλέσαμε και τον δήμαρχο, Νικήτα Κακλαμάνη, για να του παραδώσουμε τα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και την αγάπη του για την πόλη των Αθηνών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, από την πλευρά του, είπε: «Δίνουμε μεγάλη χαρά στους άστεγους και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε μια εποχή κρίσης. Το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση», ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σημείωσε: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να κάνουν αυτή την κίνηση για τους ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω αυτή η κίνηση να σημαίνει πολλά γι' αυτούς. Το τρόπαιο είναι βαρύ, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτή την επιτυχία και μπορούμε να τη μοιραστούμε. Είναι μέρος της δουλειάς μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε ένα κομμάτι του πριμ μας. Το κάναμε από την καρδιά μας».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου