Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

O Ντάστυ 'Leatherass' Σμιτ κέρδισε... για τους άστεγους!

Ο επαγγελματίας παίκτης του πόκερ κι εκπαιδευτής στο StoxPoker, Ντάστυ "Leatherass" Σμιτ από το Πόρτλαντ, είχε κάνει μία αξιοθαύμαστη δήλωση. Υποσχέθηκε να δωρίσει όλα τα κέρδη που θα αποκομίσει τον Δεκέμβριο του 2009 από το πόκερ, στο Transitions Project, μία τοπική μή κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθάει τους άστεγους.
Ο σπουδαίος - από ότι αποδεικνύει - αυτός άνθρωπος δήλωσε ότι είναι "πάνω" $20,000, χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιήσει για να πληρώσει το ενοίκιο σε τρεις άστεγες οικογένειες!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα φέτος, ο Σμιτ είχε αποσχολήσει τις ειδήσεις σε μία διένεξη που είχε με την Ομοσπονδία γκολφ των ΗΠΑ για τα δικαιώματά του ως ερασιτέχνης πλέον. Ο Σμιτ ήταν επαγγελματίας παίκτης του γκολφ, όμως ένα καρδιακό επεισόδιο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει πρόωρα αυτή την καριέρα όταν ήταν μόλις 24 ετών...
Ενόσο ήταν ακόμη σε αναρρωτική φάση, άρχισε να ασχολείται πιο σοβαρά με το πόκερ, και τα τελευταία τρία χρόνια ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει φτάσει σε σημείο να κερδίζει περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια το χρόνο online!

ΠΗΓΗ:http://www.pokerland.gr/news/pokerpeople/leatherass-paizei-gia-astegous.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου