Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ

ΔΩΡΕΕΣ/ΧΟΡΗΓΙΕΣΗ «ΚΛΙΜΑΚΑ» αποδέχεται δωρεές για οικονομική στήριξη καθώς  και  χορηγίες  ειδών για δράσεις της και προγράμματα που δεν στηρίζονται οικονομικά και υλικά από άλλους πόρους όπως κρατική ή άλλη επιχορήγηση.

Το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων αποτελεί μια πρωτοβουλία του φορέα «ΚΛΙΜΑΚΑ» η οποία από την αρχή της λειτουργίας  της  μέχρι και σήμερα στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές/χορηγίες  καθώς και σε εθελοντική εργασία.

«Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά έχει μεγάλη αξία και  μπορεί να αλλάξει τη ζωή όσων μας χρειάζονται!»

Η με οποιοδήποτε τρόπο αρωγή σας στις δράσεις μας, μας  δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις  προσπάθειές μας για τη στήριξη  συμπολιτών μας που βιώνουν προβλήματα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. 

Εάν επιθυμείται να στηρίξετε οικονομικά το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρθμ. Λογ. 138/48010248 ,

IBAN: GR 90 0110 1380 0000 1384 8010 248

SWIFT BIC: ETHNGR AA
 
Μετά την κατάθεση της δωρεάς σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε στο  τηλέφωνο 210-5242160 ή με FAX στο 210-3417164 ή με αποστολή e-mail στο: finance@klimaka.org.gr προκειμένου να αποσταλούν τα σχετικά με τη δωρεά σας παραστατικά όπως απόδειξη είσπραξης, απόφαση Δ.Σ για ποσά άνω των 500 € καθώς και ευχαριστήρια επιστολή.

 Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι  οι χρηματικές ΔΩΡΕΕΣ για την ενίσχυση των σκοπών της «ΚΛΙΜΑΚΑ» γίνονται μόνο με κατάθεση στο συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, ή/και στο λογιστήριο του φορέα  του ή σε κλειστούς χώρους που πραγματοποιούνται εκδηλώσεις του. Για κάθε ΔΩΡΕΑ, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή ανεξαρτήτως ποσού, εκδίδεται υποχρεωτικά νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο και την σφραγίδα του φορέα μας.

Για χορηγίες ειδών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
210 3417162-3, 6981 056460 (Αλαμάνου Άντα) προκειμένου  να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες ανάγκες μας

και με την ευκαιρία…
ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μοιράζονται μαζί μας το όραμα και την προσπάθεια… για μια κοινωνία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, που αποδέχεται το ξένο και διαφορετικό, για  μια κοινωνία ίσων ευκαιριών & ίσων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου